Breaking News
-->

Formula 1: Ο Ρικιάρντο νίκησε στην Μαλαισία

02 Οκτωβρίου 2016

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο νίκησε στο γκραν πρι της Μαλαισίας, το οποίο διεξήχθη στην πίστα της Σεπάνγκ και ήταν ο 16ος αγώνας της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα. Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull είδε πρώτος την καρό σημαία και πανηγύρισε την πρώτη εφετινή και συνολικά τέταρτη νίκη στην καριέρα του, μετά τις τρεις επιτυχίες του στη σεζόν του 2014.

Ο Ρικιάρντο άφησε στην δεύτερη θέση τον «Ολλανδό» ομόσταυλό του, Μαξ Φερστάπεν, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes. Ο Γερμανός οδηγός είχε στην πρώτη στροφή επαφή με τη Ferrari του Γερμανού Σεμπάστιαν Φέτελ και έπεσε στην τελευταία θέση, ωστόσο κατάφερε τελικά να ανέβει στο βάθρο, αλλά και να αυξήσει το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών από τον Βρετανό «ομόσταυλό» του, Λιούις Χάμιλτον (288 βαθμοί έναντι 265), αφού ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής εγκατέλειψε με σπασμένο κινητήρα στον 41ο γύρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics