Breaking News
02 Οκτωβρίου 2016

Την πρώτη νίκη της καριέρας του στον Γύρο της Κορσικής, ο οποίος είναι ο 11ος αγώνας της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), κατέκτησε την Κυριακή ο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 4 ώρες, 7 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα και άφησε στην δεύτερη θέση τον Βέλγο Τιερί Νεβίλ (Hyundai, +46.4 δευτερόλεπτα), ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Νορβηγός Αντρέας Μίκελσεν (Volkswagen, +1:10.0).

Μετά την επιτυχία του αυτή, ο Οζιέ, ο οποίος είναι ο κάτοχος του τίτλου στους οδηγούς την τελευταία τριετία, έφτασε τις τέσσερις νίκες στην τρέχουσα σεζόν του WRC και συνολικά τις 36 στην καριέρα του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics