Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Ο Μίκαελ Σκίμπε περιμένει την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του Κάρλος Ζέκα, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την εθνική Ελλάδος, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος έχει καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένει από το περασμένο καλοκαίρι να εκδοθεί το νέο του διαβατήριο. Οι εκτιμήσεις των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για έκδοσή του το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό των «πράσινων» στον Αντρέα Στραματσόνι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους προπονητές της Super League. Χαρακτηριστικά, φέρεται να του τόνισε: «Περιμένω και από εσάς κάποιον παίκτη το προσεχές διάστημα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ζέκα. Δεν υπάρχει παίκτης στην Ελλάδα με τον σωματότυπο και τα τρεξίματά του». Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός παρομοίασε τον Ζέκα με τον Μαρκίζιο της Γιουβέντους. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics