Breaking News
14 Οκτωβρίου 2016

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νειμάρ, απέρριψε τις τελευταίες φήμες που αναφέρονται σε μία πιθανή του αποχώρηση από την ομάδα της Καταλονίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ,» είπε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. «Γράφουμε ιστορία και ελπίζω ότι οι μελλοντικές προσδοκίες μου να γίνουν πραγματικότητα,» πρόσθεσε. 

 Ο Νειμάρ έκανε προπόνηση ξανά με Σουάρες και Μέσι, ξανά  μετά από μερικές εβδομάδες, λόγω τραυματισμού του Αργεντινού. 
Ο ίδιος πιστεύει ότι το «κλειδί τη επιτυχίας» για την περίφημη "τρίαινα" της Μπαρτσελόνα είναι «η φιλία που έχουμε τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου». 
Το προσεχές ματς της πρωταθλήτριας Ισπανίας στο Champions League, είναι απέναντι με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουρντιόλα . «Τα δύο παιχνίδια εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι μια ελκυστική πρόταση για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και θέλουμε να τα κερδίσουμε,» πρόσθεσε. 
 Οπως είπε δεν βιάζεται να προσπεράσει τον συμπαίκτη του Μέσι για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο: «Είμαι όλο και πιο κοντά στην καλύτερη φόρμα μου και είμαι επικεντρωμένος στην προπόνηση καθημερινά, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics