Breaking News
15 Οκτωβρίου 2016

Με δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός πήρε γρήγορο και άνετο προβάδισμα, έναντι της Κέρκυρας. Πριν συμπληρωθούν τα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Λεντέσμα πάσαρε στον Τομανέ και ο Πορτογάλος νίκησε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, ανοίγοντας το σκορ. 

Έπειτα από δύο λεπτά ο Τομανέ σέντραρε προς την μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας και ο Μάρκος Πάουλο κινήθηκε με ταχύτητα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα, ο Ουαρντά του Παναιτωλικού έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3 – 0 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες της Κέρκυρας διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση πάνω στον Επστάιν, στο όριο της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού.

Στην συνέχεια η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα σουτ των Σπίνουλα και Επστάιν δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός πήρε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 56′ ο Λεντέσμα έδωσε πάσα στον Μάρκος Πάουλο. 

Ο τελευταίος σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, κάνοντας το 3 – 0 . Στην συνέχεια ο προπονητής της Κέρκυρας προχώρησε σε τρεις αλλαγές και η ομάδα των Φαιάκων προσπάθησε να μειώσει το σκορ. 

Όμως η κεφαλιά του Γεωργίου και το σουτ του Ζορμπά δεν έφεραν το γκολ. Οκτώ λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο Ρόσα του Παναιτωλικού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 4 – 0 υπέρ του Παναιτωλικού, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την νίκη και τέσσερα γκολ που πέτυχαν, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη ικανοποίησή του, διότι η ομάδα, όπως είπε, συνέχισε τις προσπάθειες της και ήταν δημιουργική, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η συνέχεια είναι δύσκολη. 

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα πήγε με προβλήματα και απουσίες στο Αγρίνιο, σημειώνοντας παράλληλα πως είχαν καθοριστική σημασία για τη εξέλιξη του αγώνα, τα δυο γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας

Βοηθοί: Στυλιανός Τσολάκης, Μιχαήλ Δημόπουλος, 4ος διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (64’ Καμαβουάκα), Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (67’ Φαρλέι), Ουαρντά (76’ Μουνιός).

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Σπινούλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46’ Κόντος), Ντιόγκο (62’ Ζαραδούκας), Τουράμ (46’ Παμλίδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics