Breaking News
-->

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Ελληνες στο Formula 1 in Schools

21 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτοι οι μαθητές μας στον τελικό του Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools”, που έγινε στο Όστιν του Τέξας.

Δύο ελληνικά σχολεία εκπροσώπησαν τη χώρα μας και όχι μόνο πήγαν για μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά κατέκτησαν και την κορυφή. Στην εκπομπή ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (κάθε Δευτέρα 7-8 το βράδυ), είχα φιλοξενήσει τον μαθητή – εκπρόσωπο του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και της Σχολής Μωραϊτη (με την υποστήριξη της εταιρείας Bosch), ο οποίος μίλησε με θαυμασμό για τη δουλειά της ομάδας αλλά και όλων των παιδιών που συμμετείχαν στον εγχώριο διαγωνισμό, που ανέδειξε τελικά τα δύο σχολεία που πήγαν στην Αμερική.

Τελικά, το έτερο σχολείο ήταν αυτό που βρέθηκε στην κορυφή του παγκόσμιου διαγωνισμού, όμως η χαρά ήταν διπλή.

Η 5μελής ομάδα INFINITE RACING των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης, που υποστήριξε η Mercedes-Benz στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όστιν του Τέξας, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Αναφέροντας ότι η χαρά ήταν διπλή, εννοούσα ότι στην τελική διαδικασία «knock-out», διαγωνίστηκε με τη δεύτερη ελληνική ομάδα (του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και της Σχολής Μωραϊτη), η οποία είχε πολύ δυνατή παρουσία στον παγκόσμιο αυτό θεσμό, πράγμα που καθιστά την ελληνική παρουσία εξαιρετικά σημαντική και κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά όλων μας!

Επιπλέον, η πρωταθλήτρια ομάδα κέρδισε δύο ακόμα διακρίσεις, το «Pressure Challenge Award» και το «Team Website Award», ενώτο μονοθέσιο της έσπασε μία φορά το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

driveandtravel.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics