Breaking News
25 Οκτωβρίου 2016

Μόνο τη νίκη θέλουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις αναμετρήσεις τους για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (19:00 Novasports3HD) και (21:30 Novasports3HD).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζει την Ούσακ Σπορτίφ στο κλειστό της Πυλαίας και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην εφετινή διοργάνωση, μετά την ήττα 93-85 από τη Ρόσα Ράντομ. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και με την ψυχολογία στα ύψη, θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στον όμιλό τους. 

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πρόξιμους Σπίρου και θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με 92-49 της Σόλνοκι και θα προσπαθήσουν και στην αναμέτρηση της Σαρλερουά να αποδείξουν πως δίκαια θεωρούνται από τα φαβορί του ομίλου. 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics