Breaking News
-->

Ο Χάμιλτον την pole position στο Γκραν Πρι του Μεξικού

29 Οκτωβρίου 2016

Από την πρώτη γραμμή, θα εκκινήσει και στον 19ο αγώνα της χρονιάς, στην πίστα "Autódromo Hermanos Rodríguez" του Μεξικού, ο Λιούις Χάμιλτον.



Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο χρόνο τα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά με χρόνο 1:18.704 πανηγυρίζοντας την 59η pole position στην καριέρα του.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου, με τον έτερο διεκδικητή του φετινού τίτλου και «ομόσταυλό» του, Νίκο Ρόσμπεργκ να ξεκινά δίπλα του αύριο (30/10). Ο Ρόσμπεργκ για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο από το Μεξικό θα πρέπει να αναδειχτεί νικητής αύριο και ο Χάμιλτον να τερματίσει... 10ος.

Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν στους δύο εναπομείναντες αγώνες σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι. Ο Γερμανός οδηγός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής, ακόμη κι αν δεν τερματίσει πρώτος στα υπόλοιπα GP.

Πίσω τους, στη δεύτερη γραμμή θα εκκινήσουν ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν (Red Bull - TAG Heuer, 1:19.054) και ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull - TAG Heuer, 1:19.133). Στην 3η γραμμή θα πάρουν θέση ο Γερμανός Νίκο Χούλκνεμπεργκ (Force India - Mercedes, 1:19.330) και ο Φινλανδός Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari, 1:19.376).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics