Breaking News
15 Νοεμβρίου 2016

Μόνο τρεις παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν -ελέω Ομπάμα- στο παρκέ στις 18:00, ώρα στην οποία ήταν προγραμματισμένη η τελευταία απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του αυριανού αγώνα (20:00) με την Μπαρτσελόνα, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Παπαπέτρου, Παπανικολάου και Αθηναίου (ο τελευταίος δεν είναι στη δωδεκάδα) ήταν οι μοναδικοί που κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα στο ΣΕΦ και να βγουν για ζέσταμα.

Όσοι παίκτες μένουν στα νότια προάστεια, όπως και όσοι Αθηναίοι τόλμησαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους, έμειναν εγκλωβισμένοι, λόγω της κίνησης στους δρόμους. Ο Κεμ Μπιρτς που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα έχασε το δρόμο, όταν η τροχαία τον έστειλε σε παρακαμπτήριο. Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να είναι από τους πρώτους που έφτασαν από το γκρουπ των –δικαιολογημένα πάντως- καθυστερημένων. Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ αφίχθη στο ΣΕΦ στις 18:30 κι ενώ κανείς άλλος δεν είχε φτάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ως είθισται, πριν μπουν στο παρκέ οι παίκτες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βίντεο κατασκοπείας του αντιπάλου και βάρη. Μέχρι τις 18:30, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (εκείνος κατάφερε να είναι στην αίθουσα Τύπου στις 17:00 για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου) δεν είχε δείξει στους παίκτες του το βίντεο για τη σωστή προετοιμασία της ομάδας απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν στα τηλέφωνα προσπαθώντας να δώσουν οδηγίες στους παίκτες που είχαν χαθεί, αλλά και εκνευριστεί καθηλωμένοι επί ώρες στη θέση του οδηγού.

Ερωτηματικό αποτελεί και αν θα αρχίσει κανονικά η προπόνηση της Μπαρτσελόνα, προγραμματισμένη για τις 20:00, στο ΣΕΦ. Εκτός από την ανησυχία για το αν θα καταφέρει να φτάσει έγκαιρα το πούλμαν που θα μεταφέρει του παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν αποκλείεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο προπόνησης στον Ολυμπιακό.

Δεδομένη είναι πάντως η συμμετοχή του Έρικ Γκριν απέναντι στους Καταλανούς, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου, να εξηγεί: Το θέμα έχει λήξει. Από χθες ήδη κάνει προπόνηση και δε χρειάζεται να το συζητάμε άλλο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics