Breaking News
22 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το πρώτο φετινό του τριπλ-νταμπλ στη νίκη των Μπακς με 93-89 επί των Μάτζικ κι έγινε ένας από τους τρεις παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με τέτοιες επιδόσεις!

Συγκεκριμένα σε 38 λεπτά συμμετοχής έκανε τα πάντα! Είχε 21 πόντους (9/9 βολές, 6/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 τάπες και 4 λάθη. 
Ο Ελληνας σταρ γνώρισε την αποθέωση, αλλά μίλησε για τη νίκη των Μπακς και όχι στη δική του απόδοση: «Είναι κάτι καλό και νιώθω ακόμη καλύτερα επειδή νικήσαμε. Αυτό είναι που μετρά. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Όλος ο πάγκος βοήθησε, ο Μπίσλεϊ μπήκε και συνέβαλε τα μέγιστα», ανέφερε σχετικά ο 21χρονος άσος.
Ο «Giannis» γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Μιλγουόκι, αλλά και τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ: «Περιμένουμε να είναι κάθε βράδυ σταθερά καλός στα 21 του χρόνια και αυτό δεν είναι δίκαιο. Ξέραμε πως ο Γιάννης μπορούσε να γεμίσει τη στατιστική του και το επόμενο βήμα ήταν να το κάνει αυτό και να κερδίζουμε. Ζητάμε και περιμένουμε πολλά από αυτόν, αλλά είναι μόλις 21 ετών και μαθαίνει συνέχεια. Είναι βαρύ το φορτίο του, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «ελαφιών».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics