Breaking News
-->

Formula 1: Στη Μόντσα για άλλα τρία χρόνια το ιταλικό Grand Prix

30 Νοεμβρίου 2016

 


Το Grand Prix της Ιταλίας θα συνεχίσει να διεξάγεται στη Μόντσα και για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ιταλικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Άντζελο Στίκι Νταμιάνι.

«Ακόμη και ανάμεσα σε χίλιες δυσκολίες, αλλά με μεγάλη αφοσίωση, φτάσαμε στην τελική υπογραφή της σύμβασης για τη Μόντσα. Στο όνομα όλων των Ιταλών φιλάθλων, οφείλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής (CONI), Τζοβάνι Μαλαγκό», δήλωσε ο Νταμιάνι.


«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μαλαγκό. «Χωρίς την προσεκτική και επίμονη εργασία του προέδρου Στίκι Νταμιάνι, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, η Ιταλία θα είχε χάσει το Grand Prix της Formula 1», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της CONI.

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics