Breaking News
-->

Χειμερινό Ράλλυ του Classic Microcars Club

09 Δεκεμβρίου 2016

 

Οι Νίκος Χαραλαμπόπουλος – Σωτήρης Δογάνης ( Porsche 912 - 1969) τερμάτισαν πρώτοι στο "Χειμερινό Ράλλυ- Παναγιώτης Αβραμίδης".



Οι Νίκος Χαραλαμπόπουλος – Σωτήρης Δογάνης ( Porsche 912 - 1969) τερμάτισαν πρώτοι στο "Χειμερινό Ράλλυ- Παναγιώτης Αβραμίδης". 42 πληρώματα κλασσικών αυτοκινήτων ξεκίνησαν από την Μεταμόρφωση και τερμάτισαν στον Αγιο Στέφανο διανύοντας 103 χλμ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

O μονοήμερος αγώνας ακριβείας πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του μηχανικού Παναγιώτη Αβραμίδη από την λέσχη Classic Microcars.

Επόμενος αγώνας το «Χριστουγεννιάτικο Touring» στις 18-12-2016, συνδιοργάνωση των Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) και της προαναφερθείσας λέσχης.

Χορηγοί:

Ηνίοχος Ι. ΚΤΕΟ Α.Ε.

Γαστεράτος Εκτυπώσεις

Ευρώπη Ασφαλιστική

Milarogiorgos Service

Μουριές Ταβέρνα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics