Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA υποστηρίζει πως ο διάδοχός του δεν τον σέβεται

Τα παράπονά του για τον Τζιάνι Ινφαντίνο έκανε, δημόσια, ο Ζεπ Μπλάτερ, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο πρόεδρος της FIFA δεν απαντάει στα τηλέφωνα του προκατόχου του.

Μιλώντας στο πρόγραμμα του BBC, «WorldFootball”, ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε: “Μετά την εκλογή του είχαμε μια πολύ καλή επαφή και μάλιστα ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε μια καλή συνομιλία. Του είπα ότι έχω μια λίστα με ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν από τη FIFA, αφού αυτό δεν είχε γίνει πριν. Είπε ότι θα εργαστούμε μαζί για αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν μου τηλεφώνησε ξανά. Τον έχω ενοχλήσει, του έχω στείλει ένα γράμμα και έχω τον προσωπικό του αριθμό, που μου είπαν ότι είναι ακόμα σωστός. Ποτέ, ποτέ δεν απάντησε, ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ σε οποιαδήποτε εταιρεία, ο νέος πρόεδρος να μην δείχνει σεβασμό στον πρώην πρόεδρο”.

Τη Δευτέρα η έφεση του Μπλάτερ στο CAS απορρίφθηκε και έτσι παραμένει η απαγόρευση έξι ετών για παραβιάσεις δεοντολογίας, ποινή που επιβλήθηκε με αφορμή το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics