Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

Ενίσχυση του Παναθηναϊκού σε τέσσερις θέσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον Γιάννη Αλαφούζο. 



Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ στον όμιλο ΣΚΑΪ, με τον Έλληνα τεχνικό να καταθέτει στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου τις πρώτες του σκέψεις για το έμψυχο δυναμικό και για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τη συζήτηση ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε την απόκτηση τεσσάρων παικτών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενός επιθετικού που θα παίζει μέσα στην περιοχή, ενός επιτελικού μέσου, ενός αμυντικού μέσου κι ενός ακραίου. 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παρέλειψε να εκφράσει στον Ουζουνίδη την ικανοποίηση της διοίκησης για την αντίδραση που έδειξε ο Παναθηναϊκός από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics