Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2016

Με αφορμή όσα συμβαίνουν στον Ρωσικό αθλητισμό, μετά και τις αποκαλύψεις του δικηγόρου ΜακΛάρεν για το ντόπινγκ, ο πρόεδρος της FIFA,Τζιάνι Ινφαντίνο πήρε θέση λέγοντας πως “οι αποκλεισμοί και οι αποβολές, δεν έλυσαν ποτέ κανένα πρόβλημα”.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό DerSpiegel, ο Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε: “Τα πειθαρχικά όργανα της FIFA θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την έκθεση ΜακΛάρεν και το ποδόσφαιρο. Η FIFA δεν είναι ο παγκόσμιος αστυφύλακας, ούτε η παγκόσμια αστυνομία για το ντόπινγκ. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύστημα αντι-ντόπινγκ, στο οποίο έχω μεγάλη εκτίμηση. Ασφαλώς και θέλω να έχουμε πρόσβαση σε κάθε σχετική πληροφορία”. Οσον αφορά στην υπόθεση Football Leaks, ο Ινφαντίνο κάλεσε τις εθνικές ομοσπονδίες ν΄αναλάβουν τις ευθύνες τους: "Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι η FIFA από την Ζυρίχη θα γνωρίζει τις συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη σχετικά με τις μεταγραφές. Θα κάνουμε ότι είναι εφικτό".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics