Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ροναλντίνιο αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει εντάξει στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε πως Βραζιλιάνος, οι “μπλαουγκράνα” παρακολουθούν τον συμπατριώτη του της Λίβερπουλ, το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Παράλληλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Καταλανών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεσοεπιθετικό των “κόκκινων”. 

Χαρακτηριστικά, ο Ροναλντίνιο τόνισε: “Ελπίζω όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό να συνεχίσει να βρίσκεται στη φόρμα που ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στην Λίβερπουλ. Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στα γήπεδα της Ευρώπης φέτος και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος θαυμασμός για αυτόν από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα “.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Η Λίβερπουλ θα θέλει να τον κρατήσει αφού έχουν χτίσει την ομάδα τους γύρω από εκείνον. Όταν όμως παίζεις σε τέτοιο επίπεδο πάντα υπάρχει ενδιαφέρον”.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics