Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα τη μαζική αναβολή των αγώνων μπάσκετ των Εθνικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αύριο Κυριακή.

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στα πρωταθλήματα  της Α1 και Α2 Γυναικών, της Β' Εθνικής ανδρών και της Γ' Εθνική ανδρών. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι Εργοτέλης-Περιστέρι καθώς το Περιστέρι πρόλαβε και έφτασε στο  Ηράκλειο σήμερα. Επίσης θα διεξαχθούν τα Σαντορίνη-Πανναξιακός (Γ' ανδρών) και Πρωτέας Β.-Νίκη Λευκάδας (Α1 γυναικών). Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κακοκαιρία που εξαπλώνεται και προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, οδήγησε το ΔΣ της ΕΟΚ στην απόφαση για αναβολή όλων των αγώνων που ήταν να διεξαχθούν αύριο (8/1), σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα (Α1 και Α2 Γυναικών, Β' Εθνική Ανδρών, Γ' Εθνική Ανδρών). Εξαίρεση αποτελούν οι αναμετρήσεις Πρωτέας Β.-Νίκη Λευκάδας (Α1 Γυναικών), Σαντορίνη-Πανναξιακός και Εργοτέλης-Περιστέρι, καθώς οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν ταξιδέψει νωρίτερα». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics