Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

Μια ιστορική πρωτιά στο NBA, κυνηγάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, ο οποίος είναι φαβορί από την Ανατολή για να αγωνιστεί και στο «All Star Game», με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στοχεύει σε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ: 



Να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που θα βρίσκεται στους 20 πρώτους στις πέντε σημαντικότερες στατιστικές κατηγορίες (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, κοψίματα, κλεψίματα) με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Ο Αντετοκούνμπο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 12η θέση στους πόντους (839 σύνολο, 24 ανά αγώνα), στην 17η των ριμπάουντ (315, 9 ανά αγώνα), στην 20η των ασίστ (200, 5,7 ανά αγώνα), στην 5η των κοψιμάτων (72, 2,1 ανά αγώνα) και στην 5η θέση των κλεψιμάτων (67, 1,9 ανά αγώνα).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics