Breaking News
10 Ιανουαρίου 2017

Άρχισαν τα... όργανα μετά την απόφαση της FIFA για Μουντιάλ με 48 ομάδες από το 2026, καθώς την πρώτη ένσταση υπέβαλε η Ένωση Ευρωπαϊκών Επαγγελματικών Συλλόγων (ECA).

Η ECA είχε εκφράσει αντιρρήσεις από την πρώτη στιγμή που ο Τζιάνι Ινφαντίνο κατέθεσε την πρόταση και σήμερα, λίγο μετά την επικύρωση της επέκτασης του Παγκοσμίου Κυπέλλιυ από την Εκτελεστική Επιτροπή, πέρασε στην αντεπίθεση.

«Είναι μια απόφαση που ελήφθη για πολιτικούς και όχι για αγωνιστικούς λόγους και αυτό είναι λυπηρό. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είμαστε υπέρμαχοι της επέκτασης του Μουντιάλ. Δεν βλέπουμε το λόγο να αλλάξει το υπάρχον σύστημα των 32 ομάδων, το οποίο έχει αποδειχθεί το καλύτερο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Το ερώτημα είναι: γιατί τόση βιασύνη, ενώ μεσολαβούν εννέα χρόνια μέχρι την εφαρμογή του νέου συστήματος, χωρίς την εμπλοκή των μερών (μεταξύ των οποίων και οι σύλλογοι) που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση; Θα αναλύσουμε λεπτομερώς τις συνέπειες και θα συζητήσουμε το ζήτημα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, στα τέλη Ιανουαρίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Οξεία κριτική στον Τζιάνι Ινφαντίνο άσκησε και ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, κατηγορώντας τον για συμπεριφορά ανάλογη με εκείνη του ανθρώπου που διαδέχθηκε.

«Πριν από δύο μήνες, ο Ινφαντίνο επισκέφθηκε την παγκόσμια ένωση λιγκών και μας διαβεβαίωσε ότι θα μας συμβουλεύεται για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δεν το έκανε. Δεν είναι τρόποι αυτοί. Ο Ινφαντίνο συμπεριφέρεται σαν τον Μπλάτερ, που έπαιρνε τις αποφάσεις μόνος, χωρίς να ενδιαφέρεται για κανέναν», δήλωσε ο Τεμπάς στην Equipe.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics