Breaking News
24 Ιανουαρίου 2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία κάλεσε σε σύσκεψη τον Αρη και τον Παναθηναϊκό για να αποφασίσουν που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.


Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου έχει εξελιχθεί σε μείζων θέμα για Παναθηναϊκό, Αρη και ΕΟΚ. Προκειμένου λοιπόν να βρεθεί μία λύση, η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη τους δύο φιναλίστ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΕΟΚ προσκάλεσε τις διοικήσεις των φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, Παναθηναϊκός – Άρης, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου".

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics