Breaking News
30 Ιανουαρίου 2017

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου αποτελεί από σήμερα και επίσημα ο Τόνι Κωνσταντινίδης. Η διοίκηση των Κρητών πίστωσε στον Κύπριο τεχνικό τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, μετά και τις τελευταίες προστριβές του με τους Άρνολντ και Φιτζπάτρικ. Αντικαταστάτης του Κωνσταντινίδη θα είναι ο Νίκος Βετούλας.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Νίκο Βετούλα. Ο 43χρονος (6/2/1974) τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα το 2008 από τον Άρη ως συνεργάτης του Αντρέα Ματσόν, ενώ για μία 5ετία (2010-2015) διετέλεσε α΄ προπονητής στον Απόλλωνα Πατρών. Τον Απρίλη του 2016 ανέλαβε τις τύχες της ελβετικής Σαμ Μασάνο, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για λογαριασμό του Προμηθέα Πατρών. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics