Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2017

Την απόφαση του να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δήλωσε διατεθειμένος να φύγει το καλοκαίρι, εφόσον όμως βρεθεί ενδιαφερόμενος, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.   Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ:   «Είναι απόλυτη απόφασή μου, στο τέλος της σεζόν, όποιος θέλει να πάρει τις μετοχές μου, το 90% δηλαδή των μετοχών της ΑΕΛ, και χωρίς χρέος, να χτυπήσει την πόρτα. Όμως, μέχρι τότε, όσοι είμαστε στο περιβάλλον της ΑΕΛ, διοίκηση, προπονητές, γυμναστές, οπαδοί, θα είμαστε μια γροθιά, αρχής γενομένης με τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες, όυτε στις υποδομές, ούτε στην ιστορία, ούτε στην οργάνωση. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα τερματίσει μεταξύ της όγδοης και ενδέκατης θέσης. Θα κάνω τα πάντα για να υπάρχει ηρεμία. Οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα των οπαδών και να τους ενώσει, από εμένα είναι ευπρόσδεκτος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που όλο αυτό το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου εδώ, κατάλαβαν τι είχα στο μυαλό μου για την ΑΕΛ. Δε με ενδιαφέρει πώς θα πάρω περισσότερα χρήματα. Δε θα δώσω την ομάδα ούτε σε Ισπανούς, ούτε σε νταραβεριτζήδες, ούτε σε Κινέζους. Με ενδιαφέρει μόνο η εξασφάλιση του μέλλοντος αυτής της ιστορικής ομάδας. Η σημερινή εικόνα δεν μπορεί να ακυρώσει καμία προσπάθεια. Θα δουν όλοι την πραγματική ΑΕΛ το Σάββατο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics