Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2017

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί θλάση προσαγωγού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 15-20 ημερών. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον 34χρονο γκαρντ για τη «μάχη» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Φεβρουαρίου. Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στις 2 Μαρτίου.

Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, «το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι έχει υποστεί θλάση Μ. προσαγωγού δεξιά. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται για διάστημα 15-20 ημερών» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά, ο Σπανούλης υπέστη ακόμη μια φορά υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Δεκέμβρη, όταν τραυματίστηκε στους προσαγωγούς απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (29/12). Είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιανουαρίου.

Χωρίς Σπανούλη και Γιανγκ απέναντι στον Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (15/2, 18:30) τον Άρη, στην εμβόλιμη 18η αγωνιστική της Α1 ελέω του τελικού Κυπέλλου (Άρης-Παναθηναϊκός). Εκτός από τη δεδομένη απουσία του Βασίλη Σπανούλη, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν μία ακόμη φορά την παρουσία του Πάτρικ Γιανγκ στη φροντ λάιν. Ο Αμερικανός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο αποθεραπείας στην τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε δηλώσει πριν τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις πως ο Γιανγκ θα χρειαζόταν κάποιο διάστημα για να επιστρέψει, όπερ και εγένετο. Το πρωί της Τρίτης (14/2), ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης διεγνώσθη με θλάση στον προσαγωγό, τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο τη Δευτέρα (13/2). Ο Σπανούλης χάνει και τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη (23/2), ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics