Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2017

Η Σπάρτη αλλά και ομάδες που διεκδικούν την άνοδο ετοιμάζονται να καταθέσουν ένσταση, για τον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη , που έληξε με 2-0 υπέρ της ομάδας του Χαράλαμπου Τεννέ.


 
Αιτία της ένστασης αυτής είναι το γεγονός ότι η Λαμία αγωνίστηκε με 6 ξένους ποδοσφαιριστές , ενώ η προκήρυξη του πρωταθλήματος προβλέπει μέχρι πέντε σε κάθε ματς. 
Από το 32ο λεπτό έως το 81ο η Λαμία είχε στην ενδεκάδα της 6 ξένους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα από το 51o  έως το 81o λεπτό, ο προπονητής της Λαμίας χρησιμοποίησε έξι ξένους. Συγκεκριμένα τους  Ρότσα, Μπλάσιτς , Όμο ,Ντουρμισαι, Τζόκιτς και  Βάντερσον.   

Εάν προχωρήσουν οι ομάδας σε ένσταση για το συγκεκριμένο γεγονός, και εφαρμοστεί ο νόμος , τότε η Λαμία κινδυνεύει άμεσα με απώλεια του σημερινού παιχνιδιού στα χαρτιά, αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών. 
Σε μια τέτοια εξέλιξη θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες του ΟΦΗ για κατάκτηση της ανόδου καθώς η διαφορά από τη Λαμία θα μειωθεί από τους 13 στους 7 βαθμούς!

Δεν ανησυχεί η Λαμία
Η ​ΠΑΕ Λαμία με αφορμή το εν λόγω θέμα, τόνισε ότι ο Ντουρμισάι είναι Έλληνας, καθώς έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και ελληνική υπηκοότητα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, παρά το γεγονός ότι παίκτης αγωνίζεται στην Εθνική Αλβανίας.
Τι όμως ισχύει κανονικά και τι αναφέρει ο ΚΑΠ: "Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έξι (6) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο). Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας είναι τρεις (3) ποδοσφαιριστές".

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics