Breaking News
14 Μαρτίου 2017

Oι Μπακς δεν κατάφεραν να κάνουν το 7Χ7 καθώς έχασαν από τους Γκρίζλις με 113-93 στο Μέμφις, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχε 18 πόντους με 6/14 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 5/7 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και είχε και 1 κλέψιμο, έγινε μια κατηγορία μόνος του!

Είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που βρίσκεται στο ΤΟΡ 20 σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και μπλοκ σε μια σεζόν!  Κανείς άλλος παίκτης δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο! Εκπληκτικά είναι τα σχόλια των φιλάθλων που ακολουθούν τη στατιστική υπηρεσία του ESPN. Αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ άλλοι λένε ότι αν... αφαιρέσει κάποιος τον Ελληνα άσο από τους Μπακς αυτοί θα είναι μια άλλη ομάδα... Ο ύμνοι για τον Greek Freak δεν έχουν τελειωμό.  

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics