Breaking News
23 Μαρτίου 2017

Για μια ακόμα φορά φέτος η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στήριξε τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε, τόνισε πως ο Έλληνας κόουτς μπορεί να μην είχε την τύχη με το μέρος του, αλλά η καρέκλα του στον καταλανικό πάγκο είναι… σταθερή!

«Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό μας στην Ευρωλίγκα. Αλλά, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπάρχουν πολλά ματς και η ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το τέλος της διοργάνωσης. Ο Μπαρτζώκας είναι ο προπονητή μας και θα έχει πάντα την στήριξή μας. Μπορεί να μην είχε πολλή τύχη, αλλά η στήριξή μας είναι απόλυτη. Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που θα νικάει και δεν θα είναι μόνο για μία σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να μάθουμε από αυτή την κατάσταση. Κοιτάμε το μέλλον της ομάδας, αλλά κοιτάμε και το παρόν γιατί έχουμε το πρωτάθλημα. Μένει ακόμη ένας τίτλος και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτόν. Είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία και θα πρέπει να συνεχίσουμε για να μπούμε στα playoffs. Στην Ευρωλίγκα έχουμε κι άλλα παιχνίδια, απαιτητικά και πρέπει να τα προσεγγίσουμε. Είναι μία διαδικασία εκμάθησης για εμάς. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την απογοήτευση του κόσμου και το έχουμε πει και μέσα στην ομάδα. Είναι λογικό και το σεβόμαστε απόλυτα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε στο μέλλον και ξέρω ποια είναι αυτά» τόνισε ο Ντε λα Φουέντε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics