Breaking News
26 Μαρτίου 2017

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 0-2 από τη Ρωσία στο δεύτερο αγώνα της στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα είχε καλή αγωνιστική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά «προδόθηκε» δύο λεπτά πριν από το τέλος του α? ημιχρόνου, οπότε οι Ρωσίδες άνοιξαν το σκορ με την Τσερκασόβα. Το δεύτερο γκολ σημείωσε η Μπογιόκο στο 69?.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Καραμήτρου (41΄ Κατιρτσίδου), Χριστοδούλου, Πατερνά, Παλαμά, Γιαμαλή (41΄ Δρακωνάκη), Πούλιου, Γεωργαντζή, Στράντζαλη, Σωμάδη (73? Τσιακλίδου), Καλδή.

ΡΩΣΙΑ: Ντρονόβα, Φιουρίνα, Φρόλοβα, Αμπντούλινα, Καμισάροβα (80΄+2 Γκοβόρ), Ρούμπτσοβα (56΄ Σέινα), Μασίνα, Τσερκασόβα, Αμπραμένκο, Σεπέλεβα, Μπογιόκο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics