Breaking News
05 Απριλίου 2017

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα με 2-0 κι αν ο Πανιώνιος ηττηθεί την Πέμπτη από τον Παναθηναικό θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Τα γκολ πέτυχαν ο Φορτούνης στο 20' και και ο Μάριν στο 78'. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τουράμ - Σεμπά ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Γκόμες, Κόντος (76' Επστάιν), Σιόντης, Ιωάννου, Ντιόγκο (81' Γεωργακόπουλος), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (85' Ανδρεόπουλος). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Καμπιάσο (66' Μάρτινς), Ρομαό, Μάριν (82' Ντομίνγκες), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (66' Ανσαριφάρντ).  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics