Breaking News
-->

Formula 1: «Αγρίεψε» ο Χάμιλτον

11 Ιουνίου 2017

Πανέτοιμος να επιστρέψει στις νίκες στην Formula 1 έδειξε ότι είναι ο Λιούις Χάμιλτον.


Ο Βρετανός «έσπασε τα χρονόμετρα» στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» του Καναδά, πήρε την pole position και μετά το «Βατερλό» στο Μονακό θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στον αυριανό 6ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Mercedes έκανε το 1-3, καθώς τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά πέτυχε ο Βάλτερι Μπότας, ενώ... σφήνα ανάμεσά τους μπήκε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari.
Για τον Χάμιλτον η pole position ήταν 65η στην καριέρα του και από σήμερα «έπιασε» στην 2η θέση τον αείμνηστο Άιρτον Σένα. Πλέον, θέλει άλλες 4 για να βρεθεί στην κορυφή, ξεπερνώντας και τον Μίκαελ Σουμάχερ.
Κίμι Ράικονεν (4ος), Φερστάπεν και Ρικιάρντο (5ος και 6ος αντίστοιχα), Μάσα, Πέρεζ, Οκόν και Χούλκενμπεργκ συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα, από την οποία απουσίασε ο Αλόνσο (12ος).
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για να ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής στις 9.
Naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics