Breaking News
-->

Ποινή ενόψει Μπακού στον Sainz

12 Ιουνίου 2017

Μπορεί το Grand Prix του Μοντρεάλ να ολοκληρώθηκε αλλά για τον Carlos Sainz Jr, όσα έκανε στον Καναδά θα έχουν αντίκτυπο και στον επόμενο αγώνα, στο Μπακού!



Κι αυτό διότι ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso τιμωρήθηκε με τρεις θέσεις στον επόμενο αγώνα, που είναι αυτός του Αζερμπαϊτζάν και διεξάγεται στις 25 Ιουνίου.

Ο Ισπανός είχε επαφή με τη Haas του Romain Grosjean προσεγγίζοντας τη στροφή 3 και στη συνέχεια η STR12 ξεκίνησε μία ανεξέλεγκτη πορεία καταλήγοντας πάνω στη Williams του Felipe Massa. Το συμβάν εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, το πάνελ των οποίων στον Καναδά αποτελούσαν οι Garry Conelly, Jose Abed και Derek Daly.

H ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφερε: "Ο οδηγός του μονοθεσίου Νο55 υποστήριξε πως κοίταξε τους καθρέφτες του αλλά το μονοθέσιο Νο8 ήταν στο τυφλό του σημείο και δεν το είδε. Κρίνουμε λοιπόν πως η σύγκρουση δεν ήταν από πρόθεση αλλά η κίνηση του προς τα δεξιά καθώς δεν είχε μονοθέσιο δίπλα του, κρίνουμε πως ήταν απρόσεκτη και πιθανώς επικίνδυνη. Αυτό αποδείχθηκε και από τη μετέπειτα σύγκρουση με το μονοθέσιο Νο19, που εγκατέλειψε ως συνέπεια αυτού του συμβάντος".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:
Replays: see how the #CanadianGP's dramatic first-lap Sainz/Massa collision happened #F1 pic.twitter.com/CLhoA97Xhp

— Formula 1 (@F1) 11 Ιουνίου 2017

Δεδομένου πως ο αγώνας του Αζερμπαϊτζάν διεξάγεται σε σιρκουί πόλης, αυτές οι τρεις θέσεις θα στοιχήσουν πολύ στον Sainz που παράλληλα, έλαβε και δύο πόντους ποινής στην αγωνιστική του λισάνς, φτάνοντας τους επτά!

Αξίζει να σημειωθούν οι εκ των υστέρων αντιδράσεις των Sainz-Grosjean, καθώς ο Ισπανός ζήτησε συγνώμη μέσω social media την οποία αποδέχθηκε ο Γάλλος.

Great attitude. Thanks mate
See you in Baku https://t.co/Zp4yNVcas9

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics