Breaking News
14 Ιουνίου 2017

Η Εθνική συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αρνείται ευγενικά για δεύτερη φορά να αναλάβει το «τιμόνι» της «γαλανόλευκης». Φαβορί ο Δημήτρης Πρίφτης, «παίζει» και του Κώστα Μίσσα.

 

Όπως αναφέρει ο Κώστας Σωτηρίου στην εφημερίδα «Τα Νέα», η ΕΟΚ, που τρέφει υψηλή εκτίμηση προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να τον προσεγγίσει μετά το «διαζύγιό» του με τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, ο 52χρονος αρνήθηκε ευγενικά για δεύτερη φορά τη συγκεκριμένη προοπτική.

Έτσι, ο Δημήτρης Πρίφτης παραμένει το Νο. 1 φαβορί για τον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης», ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2017, ενώ στο... κάδρο βρίσκεται και ο Κώστας Μίσσας.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics