Breaking News
-->

Xάμιλτον: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Ferrari»!

01 Ιουλίου 2017

Ο οδηγός της Mercedes ανάβει φωτιές δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστής της ιταλικής μάρκας, αλλά και της Scuderia στη Formula 1, ενώ δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον!

 


Το δικό του outing έκανε ο Λιούις Χάμιλτον με δηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να πυροδοτήσουν μεγάλες συζητήσεις. Ο πιλότος της Mercedes ανέφερε, ότι αυτή τη στιγμή ασχολείται μόνον με το πώς θα νικήσει τις Ferrari. Συμπλήρωσε όμως για την ιταλική εταιρεία, ότι «δεν το κρύβω, ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής της ομάδας και μεγάλος θαυμαστής της Ferrari και κυρίως για αυτά που έχει πετύχει στα μηχανοκίνητα σπορ. Επίσης τη θαυμάζω και στον ΄΄κανονικό κόσμο’’ με τα σπορ αυτοκίνητά της».

Ο 32χρονος αναρωτήθηκε μάλιστα, «ποιος ξέρει, τι φέρνει το μέλλον;», αφήνοντας ανοιχτή μία χαραμάδα της πόρτας για τη Ferrari, αν και το συμβόλαιό του με τα Ασημί Βέλη ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018.

Μπορεί βέβαια να πρόκειται για μία κίνηση τακτικής του Χάμιλτον απέναντι στη Mercedes, ώστε να εξασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γερμανούς.

Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι «αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ, ότι θα τρέχω κάπου αλλού εκτός από εδώ. Απολαμβάνω τη μάχη με τη Ferrari και τη θαυμάζω, που είναι ένας τόσο δυνατός αντίπαλος».



gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics