Breaking News
06 Ιουλίου 2017

Παρά τις αστρονομικές προτάσεις η Κίνα δεν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γουέιν Ρούνεϊ. Μπορεί οι Κινέζοι να έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τον διεθνή επιθετικό και είναι έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1.2 εκατ. ευρώ ευρώ την εβδομάδα, περίπου 60 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά ο ίδιος σκέφτεται είναι στις τελικές επαφές για να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Εβερτον! 


Μάλιστα, το «BBC» αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Έβερτον και πρώην μεγαλομέτοχος, Μπιλ Κενράιτ, συναντήθηκε με τον σύμβουλο του Ρούνεϊ και συζήτησαν από κοντά την πιθανότητα να φορέσει ξανά ο Αγγλος σταρ τη φανέλα του συλλόγου. 
Ο 31χρονος Αγγλος σταρ «κόπηκε» από την περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ και ως το τέλος της βδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Λίβερπουλ, στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του, καθώς στις ακαδημίες της μεγάλωσε από το 1996 ως το 2002, προτού παίξει για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα, για να έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2004 να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics