Breaking News
20 Αυγούστου 2017

«Ο τραυματισμός έχει επιβεβαιωθεί και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής» 

 

Στην κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών της ΕΟΚ ότι υπήρχε εξαρχής οργανωμένο σχέδιο για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket 2017 προχώρησαν, με κοινή τους δήλωση, το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς.
«Το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς ακολούθησαν το απαιτούμενο πρωτόκολλο που προβλέπεται στη συμφωνία του ΝΒΑ με τη FIBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί μέσω πολλαπλών εξετάσεων και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μάλιστα, λίγο αργότερα οι Μπακς εξέδωσαν, διά του τζένεραλ μάνατζέρ τους, νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται με περισσότερες λεπτομέρειες στο ιστορικό της υπόθεσης τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Κίνα, ο υπεύθυνος ενδυνάνωσης της ομάδας υπέβαλλε τον παίκτη σε μια σειρά ασκήσεων για να αξιολογήσει το γόνατό του και ανέφερε ότι εξακολουθούσε να παρουσιάζει σημαντικό πόνο σε βασικές κινήσεις.
Όπως επισημαίνει η ομάδα του NBA, μετά την εξέταση της σχετικής έκθεσης που υποβλήθηκε, ο γαιτρός των Μπακς συνέστησε στον διεθνή άσο να σταματήσει να αγωνίζετα λόγω του επαναλαμβανόμενου πόνου στο γόνατο. Αντίθετα, όπως αναφέρεται, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο για περαιτέρω αξιολόγηση και για να ξεκινήσει ένα δομημένο, καθημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics