Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2017

Σε λίγες ώρες το όνομα του Νίκου Γκάλη θα βρίσκεται και επίσημα στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο Σπρινγκφιλντ της Μασαχουσέτης, εκεί όπου απόψε το βράδυ το δει το όνομα του να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την Ελλάδα», είπε σε χθεσινή εκδήλωση πριν την τελετή ο «γκάνγκστερ», ο οποίος βρίσκεται στην τάξη του 2017 μετά από επτά διαδοχικές χρονιές που ήταν υποψήφιος για το Μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στο Naismith Hall of Fame.
Υπενθυμίζεται ότι την τάξη του 2017 απαρτίζουν εκτός του Γκάλη, που είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007, οι Τρέισι Μακ Γκρέιντι, Μπιλ Σελφ, Ρεμπέκα Λόμπο, Μάφετ ΜακΓκρόου, Ρόμπερτ Χιουζ, Τζέρι Κράουζ, Τζορτζ ΜακΓκίνις, Τομ Γιάρνστεντ, Ζακ Κλέιτον και Μάνι Τζάκσον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics