Breaking News
-->

Μία ανάσα από τον τίτλο ο Χάμιλτον

08 Οκτωβρίου 2017



«Αγκαλιά» με τον τίτλο στην Formula 1 βρίσκεται, πλέον, ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τη σημερινή του νίκη στην πίστα της Σουζούκα.


Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes εκκίνησε πρώτος και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο τον 16ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο ιαπωνικό γκραν πρι και σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Σεμπάστιαν Φέτελ, ξέφυγε με +59 βαθμούς από τον Γερμανό οδηγό της Ferrari (306 έναντι 247), ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για το φινάλε της χρονιάς.
Για να χάσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του ο Χάμιλτον θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα». Ο Βρετανός πήρε άλλη μία πολύ εύκολη νίκη στην Ιαπωνία (61η στην καριέρα του και 3η στη συγκεκριμένη πίστα), την ώρα που ο βασικός του αντίπαλος στην κούρσα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα είδε το μονοθέσιό του να τον... προδίδει.
Από τον πρώτο γύρο ο Φέτελε είχε προβλήματα με τον κινητήρα του και λίγο αργότερα, έχοντας υποχωρήσει αρχικά στην έκτη και εν συνεχεία στη δέκατη θέση, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.
Πίσω από τον Γερμανό βρέθηκαν οι δύο Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, τέταρτος ήταν ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και πέμπτος ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari. Τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Οκόν, Πέρες, Μάγκνουσεν, Γκροζάν και Μάσα.
Το επόμενο γκραν πρι είναι προγραμματισμένο να γίνει σε δύο εβδομάδες (22/10) στις ΗΠΑ.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics