Breaking News
-->

O Kubica έκανε δοκιμές με τη Williams

12 Οκτωβρίου 2017


H ιστορική βρετανική ομάδα αξιολογεί το βαθμό ετοιμότητας του Robert Kubica, που ονειρεύεται τη μεγάλη επιστροφή.



Η διαδικασία επιλογής του team mate του Lance Stroll στη Williams για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 έχει ξεκινήσει!

Υποψήφιοι είναι ο επίσημος οδηγός της ιστορικής ομάδας, Felipe Massa, ο επίσημος δοκιμαστής της, Paul di Resta, ο προστατευόμενος της Mercedes που της παρέχει τις υβριδικές μηχανές, Pascal Wehrlein αλλά και ο Robert Kubica.

Ο Πολωνός πραγματοποίησε μία ημέρα δοκιμών στην πίστα του Σίλβερστοουν, κοντά στην έδρα της βρετανικής ομάδας.

Είχε στη διάθεσή του την FW36, δηλαδή το μονοθέσιο του 2014 αφού οι κανονισμοί απαγορεύουν τις ανεξάρτητες δοκιμές με σύγχρονα μονοθέσια.

Στόχος ήταν να εξακριβωθεί κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της οδήγησης ενός μονοθεσίου της Formula 1, παρά τους περιορισμούς που έχει στο δεξί του χέρι μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε πριν από 6μιση χρόνια στο Rally Ronde di Andora.

Το τεστ πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και η Williams δεν γνωστοποίησε ούτε τον αριθμό των γύρων που κάλυψε ο Kubica, ούτε τους χρόνους του.

Το μόνο που διέρρευσε ήταν πως το τεστ ήταν επιτυχημένο. Δεν θα είναι το μοναδικό καθώς ο 32χρονος θα βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά στην Ουγγαρία και την πίστα του Χανγκαρόρινγκ, στην οποία έκανε και τον περασμένο Αύγουστο δοκιμές με τη Renault. Εκεί θα πάρει χρόνο και ο Paul di Resta, που φέρεται ως ο βασικός ανταγωνιστής του δημοφιλούς οδηγού.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics