Breaking News
15 Μαρτίου 2021

Τα αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες

 

Οι διήμερες δοκιμασίες προκειμένου να επιλεγούν οι αθλητές κι αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών ολοκληρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες υπάρχουν σε λίγες εβδομάδες το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (9-11/4) και η ευρωπαϊκή ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης (5-7/4), που θα γίνουν στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Μετά το τέλος των αγώνων παρέμειναν για προετοιμασία στο Σχοινιά οι: Καλανδαρίδης, Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Μπουκουβάλας (Ομ. Ερετών), Φαϊτας, Ντούσκος (ΝΟΙ), Κυρίδου Μ, Κυρίδου Α., Μπούρμπου Χρ. (ΝΟΘ), Φίτσιου (ΙΟΘ), Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Σουλαρίκας (ΝΑΟΚΘ), Φράγκου (ΝΟΓιανν).

Εδώ τα αποτελέσματα της Κυριακής
Εδώ τα αποτελέσματα της Καθαράς Δευτέρας
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση πλέι οφ Super League: Με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ η πρεμιέρα - To πρόγραμμα

ΟΦΗ: Θεραπεία για Νέιρα και Ντε Γκούζμαν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics