Breaking News
-->

Kimi Raikkonen, ο ιδανικός teammate!

17 Οκτωβρίου 2017


Ο Sebastian Vettel εκθειάζει τον ομόσταβλό του στη Ferrari τονίζοντας τις αρετές που τον κάνουν τον καλύτερο teammate που είχε ποτέ!



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Sebastian Vettel για τον teammate του στη Ferrari, Kimi Raikkonen. Οι δυο τους διανύουν την τρίτη σεζόν κοινής πορείας στο Μαρανέλο, συνεχίζοντας τις πολύ καλές σχέσεις που είχαν και προτού βρεθούν στο ίδιο στρατόπεδο. Σύμφωνα με πολλούς, η ανανέωση του συμβολαίου του "Iceman" και για το 2018 ήρθε με τις ευλογίες του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή. Αυτός το αρνείται αν και δεν αρνείται πως ο Raikkonen είναι ο ιδανικός teammate.

"Δεν είναι απόφαση ενός οδηγού ποιος θα είναι ο teammate του και θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να είναι κιόλας. Όμως δεν έχω πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Προφανώς η παρουσία ενός teammate με τον οποίο συνεργάζεσαι εύκολα και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Συνήθως πολλοί προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο περίπλοκα απ’ ότι πραγματικά είναι, ειδικά στη Formula 1, άρα είναι καλό να συνεργάζεσαι με κάποιον χωρίς να υπάρχει πολιτική, συγχύσεις ή άλλα προβλήματα. Σε αυτόν τον τομέα, ο Kimi είναι ίσως ο καλύτερος teammate που είχα ποτέ. Είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής", είπε ο Vettel στο motorsport.com.


Όμως δεν ήταν ο πρώτος (και δεν θα είναι και ο τελευταίος). Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του στη Red Bull Racing με δύο Αυστραλούς: "Τα πήγαινα καλά και με τον Daniel (σ.σ. Ricciardo). Σε ό,τι αφορά στον Mark (σ.σ. Webber), προφανώς είχαμε κατά καιρούς τις διαφορές μας. Όμως πρέπει να τονίσω τη διαφορά ηλικίας, ανήκαμε σε διαφορετικές γενιές άρα εξ αρχής δεν ήμασταν πολύ κοντά".

Ο Vettel έχει μείνει 59 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton στο κυνήγι του φετινού τίτλου, με τα τεχνικά προβλήματα σε Μαλαισία και Ιαπωνία να του στοιχίζουν. Ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά την πίστη που έχει στη δυναμική της Scuderia.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που οδηγώ για τη Ferrari και είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Όμως θέλω να κερδίζω. Αν μετράω την ευτυχία βάσει επιτυχιών. Μάλλον όχι. Όμως είμαι ευτυχισμένος αν βγαίνω από ένα μονοθέσια και μπορώ να πω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό και πως είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Με κάνει πολύ ευτυχισμένο να ξέρω πως έχω μία ομάδα που με υποστηρίζει, πως λειτουργούμε όλοι σαν ένα", τόνισε ο Vettel.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics