Breaking News
-->

Δύο νέοι παίκτες για F1

10 Νοεμβρίου 2017

Οι νέοι κανονισμοί που θα ισχύσουν από το 2021 έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των Ilmor και Cosworth



Μπορεί η Ferrari να απειλεί με αποχώρηση από τη Formula 1 αν οι τεχνικοί κανονισμοί του 2021 δεν εναρμονιστούν περισσότερο με τα θέλω της, μπορεί οι Mercedes και Renault να παρουσιάζονται από επιφυλακτικές ως προβληματισμένες, όμως όσα ετοιμάζει η Liberty Media δείχνουν πως μπορούν να προσελκύσουν νέους "παίκτες" στο σπορ.

Άλλωστε οι προτεινόμενες αλλαγές γίνονται με γνώμονα να μειωθούν τα κόστη και η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να γίνει πιο ελκυστική για εταιρείας που είναι εκτός χορού. Εκτός από την Aston Martin που έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της και εξετάζει την εμπλοκή της στη Formula 1, άλλες δύο εταιρείες φέρονται πολύ κοντά στο να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Η μία είναι Cosworth που καιρό τώρα παρουσιάζεται θετική αν και υπό προϋποθέσεις. Όσα είπε σχετικά ο διευθυντής της, Bruce Wood, είναι ενδεικτικά: "Οι τωρινοί κανονισμοί είναι απαγορευτικοί για την εμπλοκή νέου κατασκευαστή. Τόσο από τεχνολογικής πλευράς όσο και βάσει της εμπορικής επένδυσης που απαιτείται για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Όμως η νέα πρόταση κάνει την εμπλοκή εφικτή, τόσο για μία αυτοκινητοβιομηχανία όσο και για έναν ανεξάρτητο κατασκευαστή".

Στο ίδιο μήκος είναι και η Ilmor, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο εκτελεστικός της διευθυντής, Steve Miller. Θεωρητικά στη λίστα υποψηφίων είναι και το VW Group. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές προτάσεις της Liberty, που θα βρεθεί η χρυσή τομή με τους κατασκευαστές που ήδη εμπλέκονται στο σπορ αλλά και ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να μπουν σε αυτό.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics