Breaking News
-->

Το SUV της Lamborghini θα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα!

23 Νοεμβρίου 2017

Με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα θα συνοδεύεται το SUV μοντέλο της ιταλικής μάρκας, που εκτός από τη μεγάλη τελική θα ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα!

 


Μερικές μόνο ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη αποκάλυψη της Lamborghini Urus, που θα γίνει στις 4 του Δεκέμβρη στην Ιταλία. Ήμασταν σίγουροι ότι το αυτοκίνητο θα ήταν ταχύτατο, όπως όλα τα μοντέλα της μάρκας και η τελική του ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη από 300 χλμ./ώρα, με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 3,3 δευτερόλεπτα!

Σίγουρα, οι παραπάνω αριθμοί περισσότερο θυμίζουν supercars παρά ένα SUV και σίγουρα θα θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία. Η νέα Urus θα εφοδιαστεί με έναν twin turbo V8 βενζινοκινητήρα των 4.0 λίτρων που θα αποδίδει περίπου 650 ίππους και 850 Nm ροπή. Θα είναι φυσικά τετρακίνητο και θα έχει ένα αυτόματο κιβώτιο με οκτώ σχέσεις. Αργότερα περιμένουμε μια Plug-In Hybrid έκδοση της μάρκας με έναν V6 κινητήρα όμως θα έχει ακόμη περισσότερη ισχύ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics