Breaking News
-->

Οι τελικές βαθμολογίες στη Formula 1

28 Νοεμβρίου 2017

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι κατατάξεις στις μάχες οδηγών και κατασκευαστών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017.

 

Άλλη μία σεζόν αποτελεί παρελθόν, με τον μαγικό κόσμο της Formula 1 να κοιτάζει ήδη μπροστά και στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 που είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Μάρτιο. Ωστόσο, παρότι οι τίτλοι σε οδηγούς και κατασκευαστές είχαν προ πολλού κριθεί, η μάχη του Άμπου Ντάμπι έκρινε θέσεις γοήτρου αλλά και… εκατομμυρίων!

Όπου γόητρο, δείτε την κατάταξη των οδηγών. Παρά τη νίκη του στο φινάλε της σεζόν, ο Valtteri Bottas παρέμεινε πίσω από τον Sebastian Vettel στην τελική βαθμολογία. Αντίθετα, χάρη στην εγκατάλειψη του Daniel Ricciardo από υδραυλικά στον εικοστό γύρο του αγώνα στη Γιας Μαρίνα, ο Kimi Raikkonen σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά, η τελική βαθμολογία των οδηγών για το 2017 έχει ως εξής:


Όσο για την κόντρα των κατασκευαστών, εκεί δεν παιζόταν το γόητρο αλλά μερικά εκατομμύρια αφού κάθε θέση ψηλότερα στην τελική κατάταξη, χαρίζει μερικά επιπλέον εκατομμύρια σε μπόνους. Συγκεκριμένα, η έκτη θέση χάριζε 6.5 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον και για αυτή είχαμε μεγάλη μάχη μεταξύ Scuderia Toro Rosso, Renault F1 και Haas F1.

Τελικά αυτή που πανηγύρισε ήταν η γαλλική ομάδα, που χάρη στην έκτη θέση του Nico Hulkenberg στο Άμπου Ντάμπι, προσπέρασε την ιταλική ομάδα. Η Renault έφτασε τους 57 βαθμούς, αφήνοντας την STR τους 53.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics