Breaking News
18 Ιανουαρίου 2018

Μπορεί να μπήκε με το αριστερό στο 2018 η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη ωστόσο παρέμεινε στη κορυφή του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΚ έχοντας ωστόσο συγκάτοικους τον Κύδωνα και τι Δειλινό.

 

Στην αυλαία του β γύρου η ανδρική μας ομάδα στραβοπάτησε καθώς γνώρισε την δεύτερη ήττα της από την μαχητική ομάδα του Δελινού με 76-65.

Μπαίνοντας με μικρή συγκέντρωση στην άμυνα οι αθλητές μας βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ ,δήχθηκαν αρκετά εύστοχα σουτ 3 πόντων από τους παίκτες του δειλινού και παρά την προσπάθεια του β ημιχρόνου δεν κατάφεραν τελικά να αποφύγουν την δίκαιη ήττα στα αξιοσημείωτα του ματς η αστοχία στις ελεύθερες βολές των παικτών μας (12 χαμένες βολές)

Από την ομάδα μας που γενικά κινήθηκε στην μετριότητα προσπάθησαν περισσότερο οι Βερτουδος και Δαπουλάκης ενώ από το Δειλινό διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Λέφης και Αντωνογιαννακης.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 45-35 (ημίχ.), 60-49, 76-65.

ΔΕΙΛΙΝΟ (Γ. Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης 14, Αντωνογιαννάκης 15, Γαϊτανάκης, Σαΐξ 2, Παντερής 7 (1), Γρύλλης 6 (1), Εκίζογλου 6 (2), Ζάγκλας 8, Λεφής 18 (2).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. (Γ. Βισκαδουράκης): Ομηρόλης, Αθανασιάδης 2, Χωματάς 9 (1), Βερτούδος 17 (1), Καλογεράκης 1, Δαπουλάκης 15 (2), Χασάπης 14 (1), Μανιαδής 1, Νησωτάκης, Δόσπρας 6, Κομψέλης, Σκανδαλάκης.

* Επόμενος αγώνας την προσεχή Κυριακή με την Aκαδημία Ρεθύμνου στο κλειστό Λίντο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics