Breaking News
-->

Οργανωμένα ταξίδια στους αγώνες της Formula 1

28 Μαρτίου 2018

Τα μονοθέσια της F1 άναψαν ήδη τους κινητήρες τους στην μακρινή Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 που όπως όλα δείχνουν, φέτος θα πάρει φωτιά!


το grazytravel έχουν πάρει από νωρίς την pole position για να "τρέξουν" τα ταξίδια σας στους αγώνες της F1, γεμίζοντας το αγωνιστικό και ταξιδιωτικό σας καλεντάρι με θέαμα και εμπειρίες.

Μπείτε ΤΩΡΑ και κλείστε εγκαίρως θέσεις σ' ένα από τα ταξιδιωτικά του πακέτα, στο www.travel-sports.com ή καλέστε στο 2103237333 και ζήστε από κοντά και οργανωμένα τη μαγεία των αγώνων, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα δύο σε ένα, F1 & ταξίδι στις πόλεις του κόσμου.

Το ταξιδιωτικό ημερολόγιο του grazytravel για την F1 το 2018:

11-17 Απριλίου Σαγκάη (Κίνα)

11-14 Μαΐου Βαρκελώνη (Ισπανία)

25-28 Μαΐου Μόντε Κάρλο (Μονακό)

28-31 Ιουλίου Βουδαπέστη ( Ουγγαρία)

24-27 Αυγούστου Σπα (Βέλγιο)

1-3 Σεπτεμβρίου Μόντζα (Ιταλία)

19-27 Οκτωβρίου Όστιν + ΝΥ (ΗΠΑ)

* Τα οργανωμένα πακέτα του grazytravel στους αγώνες της Formula 1 περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια αγώνων, επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* πάντα με πρωινό, μεταφορές στις πίστες, ξεναγήσεις, συνοδό έμπειρο στους αγώνες, ασφάλεια αστικής ευθύνης, ταξιδιωτική ασφάλεια.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics