Breaking News
-->

Συνοδηγοί σε κορυφαίους πιλότους της Formula 1

18 Απριλίου 2018

Στο περιθώριο των γκραν πρι, οδηγοί της F1 δίνουν σε καλεσμένους αλλά και μέλη των ομάδων, αίσθηση του τι σημαίνει γρήγοροι γύροι στην πίστα, οδηγώντας κορυφαία σπορ αυτοκίνητα τα οποία έχουν άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο.


Στο πρωτάθλημα της Formula 1 ήδη έχουν γίνει τρεις αγώνες: Αυστραλία, Μπαχρέιν και Κίνα. Στο πλαίσιο του φετινού πρωταθλήματος, η Pirelli και η Formula 1 παρουσίασαν το καινοτόμο πρόγραμμα "Formula 1 Pirelli Hot Laps" το οποίο ξεκίνησε από το Μπαχρέιν και συνεχίστηκε στην Κίνα.

Στο περιθώριο των γκραν πρι, οδηγοί της F1, όπως οι Χάμιλτον και Μπότας της Mercedes, Ρικιάρντο και Φερστάπεν της Red Bull, Αλόνσο και Βαντόρν της McLaren, αλλά και άλλοι καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων, δίνουν σε καλεσμένους αλλά και μέλη των ομάδων, αίσθηση του τι σημαίνει γρήγοροι γύροι στην πίστα, οδηγώντας κορυφαία σπορ αυτοκίνητα τα οποία έχουν άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο.

Τα πρώτα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν μία Mercedes AMG, μια McLaren 720S και μια Aston Martin Vanquish S.

Τα νέα εξειδικευμένα ελαστικά P Zero της Pirelli θα βρίσκονται στο τεχνολογικό επίκεντρο του προγράμματος αυτού. Η τεχνολογία των ελαστικών P Zero Formula 1 και η τεχνολογία ελαστικών των αυτοκινήτων παραγωγής, συνδυάζονται για να περιγράψουν την λαμπερή ιστορία της Pirelli στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να δείξουμε όλα όσα έρχονται στο μέλλον. Οι τυχεροί καλεσμένοι θα επιλέγονται από την Pirelli, τη Formula 1 αλλά και τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα '2018 Formula 1 Pirelli Hot Laps' συνεχίζεται στους παρακάτω αγώνες:


www.driveandtravel.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics