Breaking News
-->

Υπέγραψε ο Λεκλέρκ στη Ferrari;

01 Ιουλίου 2018

Ιταλικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει ως οριστική τη μεταγραφή του Τσαρλς Λεκλέρκ από του χρόνου στη Ferrari, με την οποία φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

 

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Τσαρλς Λεκλέρκ από την Alfa Romeo – Sauber στη Ferrari. Σύμφωνα με δημοσίευμα της συνήθως πολύ καλά ενημερωμένης ιταλικής εφημερίδας Cazzetta dello Sport, ο Μονεγάσκος θα αντικαταστήσει οριστικά τον Κίμι Ραϊκόνεν στη Scuderia, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πάντως η Ferrari δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ο 20χρονος Λεκλέρκ ανήκει από το 2016 στην ομάδα Τζούνιορ οδηγών της Ferrari και έχει εντυπωσιάσει εφέτος με τις επιδόσεις του ως οδηγός της ομάδας Alfa Romeo – Sauber F1 Team. Στους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες πλασαρίστηκε στη δεκάδα και πήρε βαθμούς, ενώ στο Γκρα Πρι της Γαλλίας έφτασε για πρώτη φορά μέχρι το Q3 των κατατακτήριων δοκιμών. Στο σημερινό Γκραν Πρι Αυστρίας θα ξεκινούσε κανονικά δωδέκατος, όμως τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων και θα εκκινήσει δέκατος έβδομος λόγω αντικατάστασης του σαζμάν στο μονοθέσιό του.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, διάδοχος του Λεκλέρκ του χρόνου στην ομάδα της Alfa Romeo – Sauber θα είναι ο 23χρονος Αντόνιο Τζιοβινάτσι, δηλαδή ο εφετινός δοκιμαστής οδηγός της Ferrari.

Αν ισχύει όντως η είδηση της ιταλικής εφημερίδας, τότε θα δικαιούται να νιώθει θιγμένος ο Κίμι Ραϊκόνεν από τη συμπεριφορά της Ferrari προς αυτόν, αφού θα έχει ενημερωθεί από τον Τύπο για την απόφαση της Scuderia, να μην ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του και όχι από τη σημερινή του ομάδα. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Φέτελ έχει εκφράσει επανειλημμένα την προτίμησή του προς τον Ραϊκόνεν ως δεύτερο οδηγό της Ferrari.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics