Breaking News
04 Ιουλίου 2018

Σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής της προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία έκανε δικό της τον Μιχάλη Καρλή με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

 


Μια από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι η δημιουργία ισχυρών τμημάτων υποδομής, με παίκτες που θα μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα σε βάθος χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική κίνηση.


Κι αυτό γιατί έκανε δικό της τον 15χρονο Μιχάλη Καρλή, τον οποίο και απέκτησε από τον Ηρόδοτο, με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών. Ο νεαρός άσος βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης και ξεναγήθηκε στους χώρους, παίρνοντας μια πρώτη... γεύση από το νέο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεται.

ADVERTISING

Ο Καρλής θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του στην Κρήτη και μάλιστα υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό για να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής του. Η Ένωση, όμως, «έτρεξε» έγκαιρα όλες τις διαδικασίες και κατάφερε να τον κάνει δικό της, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την ομάδα των παίδων -σε πρώτη φάση- αλλά και των εφήβων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί σταθερά βασική προτεραιότητα.

Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (04/07) συμφωνητικό πενταετούς διαρκείας (έως το 2023) με τον αθλητή Μιχάλη Καρλή (15 χρ., 1μ.84), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιστορικό σύλλογο της προσφυγικής Νέας Αλικαρνασσού (Ηρακλείου Κρήτης) για τη συνεργασία, αλλά και την οικογένεια του αθλητή για την εμπιστοσύνη στα ιδεώδη και στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα της «Ένωσης».

Το tvsport ευχεται απο καρδιας καλή επιτυχία στον συντοπίτη μας Μιχάλη Καρλή.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics