Breaking News
-->

Formula 1: Νέο διετές συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes

20 Ιουλίου 2018

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Mercedes, όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

 


Ο Βρετανός πιλότος, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε συμβόλαιο έως το τέλος του 2018 και η Mercedes έσπευσε να του ανανεώσει τη συνεργασία για δύο ακόμη χρόνια. Οι συζητήσεις με τον 33χρονο σούπερ σταρ της Formula 1 είχαν πολύμηνη διάρκεια και σήμερα ανακοινώθηκε η επίτευξη της συμφωνίας και η υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Με το νέο αυτό συμβόλαιο ο Χάμιλτον έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένο αθλητής της χώρας του. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Χάμιλτον συμφώνησε σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως απολαβές που αγγίζουν τα 45 εκατ. ευρώ! Ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes, Τότο Βολφ, δήλωσε πως συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, εκτιμώντας πως ο διάσημος πιλότος θα στεφθεί και πάλι, τη φετινή σεζόν, παγκόσμιος πρωταθλητής.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics