Breaking News
-->

Το ανατριχιαστικό video από το τρακάρισμα των Αλόνσο - Λεκλέρκ

27 Αυγούστου 2018

Η κάμερα στο μονοθέσιο του Σαρλ Λεκλέρκ "έπιασε" τη στιγμή που ο Φερνάντο Αλόνσο "πέταξε" αμέσως μετά την εκκίνηση στο Grand Prix, στο Σπα του Βελγίου (VIDEO).



Κάθε Grand Prix στο Σπα, είναι και μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της Formula 1. Εχουμε δει πολλούς επεισοδιακούς αγώνες στην πίστα του Βελγίου, έχουμε δει 10-15 μονοθέσια να συγκρούονται αμέσως μετά την πρώτη στροφή πριν ανηφορίσουν προς την Eau Rouge, είδαμε και το χθεσινό τρακάρισμα του Φερνάντο Αλόνσο με τον Σαρλ Λεκλέρκ που έκοψε την ανάσα όσων παρακολουθούσαν τις πρώτες στιγμές μετά την εκκίνηση.

Σήμερα, ο λογαριασμός της Formula 1 στο Twitter δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό video από κάμερα που υπήρχε στο εμπρός μέρος του μονοθεσίου του Λεκλέρκ. Θα δείτε τον Αλόνσο να ίπταται από πάνω του, πριν εγκαταλείψουν και οι δυο τον αγώνα με πληγωμένα τα αυτοκίνητα, όχι όμως και τα σώματά τους.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics