Breaking News
-->

Νέο πάρτι του Χάμιλτον, για... πλάκα την «pole position»

06 Οκτωβρίου 2018

Την 80η "pole position" της καριέρας του πήρε ο Λιούις Χάμιλτον στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά για το ιαπωνικό γκραν πρι, που είναι ο 17ος αγώνας της χρονιάς στη Φόρμουλα Ένα.

 


Οι άνθρωποι της Mercedes «διάβασαν» σωστά τις καιρικές συνθήκες στην πίστα της Σουζούκα, με αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί τους να κάνουν τους καλύτερους γύρους τους στο τρίτο και τελευταίο μέρος των δοκιμαστικών πριν αρχίσει να βρέχει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα δύο «ασημένια βέλη» να «κλειδώσουν» την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Χάμιλτον να εκκινεί αύριο από την πρώτη θέση, έχοντας δίπλα του τον «ομόσταυλό» του, Βάλτερι Μπότας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βροχή στο Q3 δεν... ευνόησε τη Ferrari και τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος περιορίστηκε στην ένατη θέση. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμιλτον προηγείται στην κατάταξη των οδηγών, έχοντας προβάδισμα 50 βαθμών έναντι του Φέτελ.

Τρίτος στα επίσημα δοκιμαστικά κατετάγη ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, αφήνοντας τέταρτο τον Κίμι Ραϊκόνεν με την άλλη Ferrari. Πολύ καλή εμφάνιση στην διαδικασία πραγματοποίησαν οι οδηγοί της Toro Rosso, καθώς ο Μπρέντον Χάρτλεϊ κατετάγη έκτος (σ.σ. η καλύτερη θέση στην καριέρα του) και ο Πιέρ Γκασλι έβδομος. Ο δεύτερος οδηγός της Red Bull, ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο, αποχώρησε από το Q2 με πρόβλημα στη μονάδα ισχύος.

Η πρώτη δεκάδα των επίσημων δοκιμαστικών για το ιαπωνικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα έχει ως εξής:

1. Λιούις Χάμιλτον (Μ. Βρετανία/Mercedes) 1:27.760

2. Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Mercedes) 1:28.059

3. Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull) 1:29.057

4. Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Ferrari) 1:29.521

5. Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Haas) 1:29.761

6. Μπρέντον Χάρτλεϊ (Νέα Ζηλανδία/Toro Rosso) 1:30.023

7. Πιέρ Γκασλί (Γαλλία/Toro Rosso) 1:30.093

8. Εστεμπάν Οκόν (Γαλλία/Force India) 1:30.126

9. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Ferrari) 1:32.192

10. Σέρχιο Πέρες (Μεξικό/Force India) 1:37.229
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics